ВНИМАНИЕ: Стартираме кампания, в която даваме 6 бонуса на всеки, който се осмели да направи този тест:

Кой друг би се осмелил да тества “Ножът-На-Главния-Готвач” Swiss Q, в замяна на 6 безплатни бонуса от наша страна?

Ако вече притежавате майсторски нож, който реже като бръснач, здрав е като стомана и можете с гордост да си го окачите на стената… то вероятно това съобщение не е за вас.

От друга страна, обаче, ако все още не сте горд собственик на подобен реликва и искате да внесете малко стил и елегантност в кухнята… то ще ви направим предложение, на което „няма да може да откажете“.

Нещо повече – ако търсите перфектния, универсален подарък по случай празниците. Подарък, който казва „Грижа ме е за теб и искам да получиш нещо ценно“.

Подарък, който ще зарадва почти всеки и въпреки това спокойно може да ви се побере в бюджета…то вярваме че следващите редове силно ще ви развълнуват

Ето точно какво ви предлагаме

Вземете готварски нож Swiss Q сега само за 39.95 лв и го подложете на тест както намерите за добре.

Усетете как се люлее върху дъската. Как тежестта му е напълно достатъчна, за да режете с него и не се изискват почти никакви усилия. Вижте как почти нищо не залепва по този нож, благодарение на специалното му керамично покритие. След което, вземете своето решение дали желаете да го задържите.

Ако този нож не ви развълнува поне малко, когато го ползвате, просто ни го върнете обратно и ще ви върнем цялата сума за него – всичките 39.95лв. Даваме ви цели 60 дни тест период, за да вземете на спокойствие своето решение – но сме убедени, че още от първото ползване ще се влюбите в този невероятен нож.

Това разбира се, не е всичко.

Като допълнителен подкуп от наша страна сме ви подготвили 6 бонуса, които ще ви дадем напълно безплатно ако се решите да пробвате готварския нож Swiss Q днес.

Моля ви прочетете следващия ред много внимателно, за да няма объркване.

Тези 6 бонуса си остават за вас, дори да решите да си поискате парите обратно за готварския нож Swiss Q!

Вземете готварския нож Swiss Q сега и решете дали да го задържите едва след като вече сте го ползвали. Независимо какво решите, бонусите ще си останат за вас.

За нас е важно просто да дадете шанс на ножът Swiss Q. Защото сме убедени, че веднъж щом го пробвате, това ще бъде най-добрият ви приятел в кухнята и просто няма да искате да се разделите с него.

Истината е, че най-използваният инструмент в кухнята до ден днешен си остава ножът. Лишите ли една кухня от добър нож, все едно съзнателно сте я лишили от душата ѝ

Готварският нож Swiss Q не само ще вдъхне душа на кухнята ви, но в същото време е изключително достъпен, струва си всяка една похарчена стотинка и ще се самоизплати многократно за годините, в които ще го ползвате.

Нещо повече, този нож притежава нещо, което го отличава от всеки друг качествен стоманен нож.

Swiss Q не само е произведен от неръждаема стомана… не само е изключително здрав и до болка остър… не само разполага със специална извивка, за да може с лекота да го люлеете на дъската за рязане… но освен всичко това, готварския нож Swiss Q разполага с елегантно, черно керамично покритие.

Именно това керамично покритие не позволява на продуктите да залепват по него и го правят изключително лесен за почистване.

Но преди да се възполвате от нашия тест, вероятно бихте искали да знаете какви са бонусите?

Няма проблем, разбираме. Ето ги и тях в пълния им блясък:

6 безплатни бонуса ако откликнете днес

  • Безплатен бонус #1: Нож за хляб Swiss Q

Твърдият хляб може да затъпи ножовете с гладко острие. Ето защо назъбеният нож е незаменим за рязането на хляб. Този нож има участъци от вълни с обратна посока на наклона, разделени от участъци с гладко острие, като по този начин се реже чисто и в двете посоки – както твърд, така и мек хляб. И отново, ножът е изработен от нераждаема стомана с черно керамично покритие.

  • Безплатен бонус #2: Универсален нож Swiss Q

Универсалният нож, като размер, е между ножа на готвача и ножа за белене, което го прави отличен за рязане на малки порции месо, плодове и зеленчуци. Произведен по същата технология и със същия стандарт за качество, този нож е подходящ за белене, изрязване, рязане на слайсове и кубчета.

  • Безплатен бонус #3: Нож за месо с не залепващо керамично покритие

Заради своята гъвкавост, много готвачи намират този нож за по-подходящ при рязането на слайсове шунка, печено, риба, говеждо, свинско и еленско месо. Този нож има компактно и гъвкаво острие така, че прецизно да нарязвате месото на по-малки и по-тънки парчета. Незаменим при свалянето на мръвки от свински, говежди и агнешки кокали.

  • Безплатен бонус #4: Нож за белене Swiss Q

И тъй като знаем, че в една кухня детайлите са от огромно значение, ви даваме и нож за белене Swiss Q. Това е малък нож, който е идеален за белене и други пипкави дейности – като чистене, рязане на ситнo и направата на малки украшения. Може също така да го ползвате при хранене, за рязане на месо и други подобни ежедневни дейности.

  • Безплатен бонус #5: Белачка Swiss Q

Тя изглежда също толкова луксозно и е изключително остра и удобна. С нея с лекота се белят краставици, картофи и всякакви видове плодове и зеленчуци.

  • Безплатен бонус #6: Елегантна кутия за съхранение

Всичко е много хубаво, но какъв е смисълът да ви дадем цялата тази колекция, ако нямате елегантна кутия, в която да я съхранявате. Кутия, която може да отворите пред близки и приятели, за да им покажете с гордост събраната колекция. Кутия, която да направи този комплект напълно завършен и подходящ за подарък на любим човек. Сега вече тази прекрасна колекция има завършен вид

Всичко това ще бъде ваше само за 39.95 лв (+4 лв за доставка), с 60 дни тест период и със възможност да задържите бонусите, дори да решите да върнете готварския нож Swiss Q и да си получите парите обратно.

Вярваме, че това е предложение, на което един разумен човек, просто не може да откаже! 

Така, че ако искате да притежавате цялата колекция стоманени ножове с керамично покритие Swiss Q, на цената само на един нож…или ако просто искате да подарите ценен подарък на любим човек… то направете своята заявка още сега.

Сериозно, направете я сега, защото после може да е твърде късно и някой вече, може да ви е изпреварил. В крайна сметка рискът е за наша сметка и на практика няма какво да губите.

Просто натиснете бутона по-долу и ни кажете къде желаете да ви го изпратим

Ние сме Готви с Любов и ви желаем приятно пазаруване.

Благодаря за вниманието.

Поздрави,
екипът на GotvisLubov.com
[email protected]