ВНИМАНИЕ: Стартираме кампания, в която даваме 6 бонуса на всеки, който се осмели да направи този тест:

Кой друг би се осмелил да тества “Ножът-На-Главния-Готвач” Swiss Chef, в замяна на 6 безплатни бонуса от наша страна?

Ако вече притежавате майсторски нож, който реже като бръснач, здрав е като стомана и можете с гордост да си го окачите на стената… то вероятно това съобщение не е за вас.

От друга страна, обаче, ако все още не сте горд собственик на подобен реликва и искате да внесете малко стил и елегантност в кухнята… то ще ви направим предложение, на което „няма да може да откажете“.

Нещо повече – ако търсите перфектния, универсален подарък по случай празниците. Подарък, който казва „Грижа ме е за теб и искам да получиш нещо ценно“.

Подарък, който ще зарадва почти всеки и въпреки това спокойно може да ви се побере в бюджета…то вярваме че следващите редове силно ще ви развълнуват

Ето точно какво ви предлагаме

Вземете готварски нож Swiss Chef сега само за 49.95 лв и го подложете на тест както намерите за добре.

Усетете как се люлее върху дъската. Как тежестта му е напълно достатъчна, за да режете с него и не се изискват почти никакви усилия. Вижте как почти нищо не залепва по този нож, благодарение на специалното му керамично покритие. След което, вземете своето решение дали желаете да го задържите.

Ако този нож не ви развълнува поне малко, когато го ползвате, просто ни го върнете обратно и ще ви върнем цялата сума за него – всичките 49.95лв. Даваме ви цели 60 дни тест период, за да вземете на спокойствие своето решение – но сме убедени, че още от първото ползване ще се влюбите в този невероятен нож.

Това разбира се, не е всичко.

Като допълнителен подкуп от наша страна сме ви подготвили 6 бонуса, които ще ви дадем напълно безплатно ако се решите да пробвате готварски нож Swiss Chef днес.

Моля ви прочетете следващия ред много внимателно, за да няма объркване.

Тези 6 бонуса си остават за вас, дори да решите да си поискате парите обратно за готварски нож Swiss Chef!

Вземете готварски нож Swiss Chef сега и решете дали да го задържите едва след като вече сте го ползвали. Независимо какво решите, бонусите ще си останат за вас.

За нас е важно просто да дадете шанс на ножът Swiss Chef. Защото сме убедени, че веднъж щом го пробвате, това ще бъде най-добрият ви приятел в кухнята и просто няма да искате да се разделите с него.

Истината е, че най-използваният инструмент в кухнята до ден днешен си остава ножът. Лишите ли една кухня от добър нож, все едно съзнателно сте я лишили от душата ѝ

Готварски нож Swiss Chef не само ще вдъхне душа на кухнята ви, но в същото време е изключително достъпен, струва си всяка една похарчена стотинка и ще се самоизплати многократно за годините, в които ще го ползвате.

Нещо повече, този нож притежава нещо, което го отличава от всеки друг качествен стоманен нож.

Swiss Chef не само е произведен от неръждаема стомана… не само е изключително здрав и до болка остър… не само разполага със специална извивка, за да може с лекота да го люлеете на дъската за рязане… но освен всичко това, готварски нож Swiss Chef разполага с елегантно, черно керамично покритие.

Именно това керамично покритие не позволява на продуктите да залепват по него и го правят изключително лесен за почистване.

Но преди да се възполвате от нашия тест, вероятно бихте искали да знаете какви са бонусите?

Няма проблем, разбираме. Ето ги и тях в пълния им блясък:

6 безплатни бонуса ако откликнете днес

 • Безплатен бонус #1: Сатър Swiss Chef

Сатърът Swiss Chef също е направен от неръждаема стомана със стилно, черно керамично покритие и с него ще вдъхвате респект в кухнята. Перфектен за всякакъв вид месо, дори и месо с кост. С него можете да транжирате, нарязвате, разчленявате месото на такива късове, че ще изглежда сякаш са приготвени от майстор месар.

 • Безплатен бонус #2: Нож за хляб Swiss Chef

  Твърдият хляб може да затъпи ножовете с гладко острие. Ето защо назъбеният нож е незаменим за рязането на хляб. Този нож има участъци от вълни с обратна посока на наклона, разделени от участъци с гладко острие, като по този начин се реже чисто и в двете посоки – както твърд, така и мек хляб. И отново, ножът е изработен от нераждаема стомана с черно керамично покритие.

  • Безплатен бонус #3: Универсален нож Swiss Chef

  Универсалният нож, като размер, е между ножа на готвача и ножа за белене, което го прави отличен за рязане на малки порции месо, плодове и зеленчуци. Произведен по същата технология и със същия стандарт за качество, този нож е подходящ за белене, изрязване, рязане на слайсове и кубчета.

  • Безплатен бонус #4: Нож за белене Swiss Chef

  И тъй като знаем, че в една кухня детайлите са от огромно значение, ви даваме и нож за белене Swiss Chef. Това е малък нож, който е идеален за белене и други пипкави дейности – като чистене, рязане на ситнo и направата на малки украшения. Може също така да го ползвате при хранене, за рязане на месо и други подобни ежедневни дейности.

  • Безплатен бонус #5: Белачка Swiss Chef​

  Тя изглежда също толкова луксозно и е изключително остра и удобна. С нея с лекота се белят краставици, картофи и всякакви видове плодове и зеленчуци.

  • Безплатен бонус #6: Елегантна кутия за съхранение

  Всичко е много хубаво, но какъв е смисълът да ви дадем цялата тази колекция, ако нямате елегантна кутия, в която да я съхранявате. Кутия, която може да отворите пред близки и приятели, за да им покажете с гордост събраната колекция. Кутия, която да направи този комплект напълно завършен и подходящ за подарък на любим човек. Сега вече тази прекрасна колекция има завършен вид

  Всичко това ще бъде ваше само за 49.95 лв (+4 лв за доставка), с 60 дни тест период и със възможност да задържите бонусите, дори да решите да върнете готварски нож Swiss Chef и да си получите парите обратно.

  Вярваме, че това е предложение, на което един разумен човек, просто не може да откаже! Именно за това очакваме количествата да се изчерпят още преди празниците.

  Така, че ако искате да притежавате цялата колекция стоманени ножове с керамично покритие Swiss Chef, на цената само на един нож…или ако просто искате да подарите ценен подарък на любим човек… то направете своята заявка още сега.

  Сериозно, направете я сега, защото после може да е твърде късно и някой вече, може да ви е изпреварил. В крайна сметка рискът е за наша сметка и на практика няма какво да губите.

  Просто натиснете линка по-долу и ни кажете къде желаете да ви го изпратим

  Поръчайте тук!

  Ние сме Готви с Любов и ви желаем приятно пазаруване и весели празници.

  Благодаря за вниманието.

  Поздрави,
  екипът на GotvisLubov.com
  [email protected]