Обичате ли да готвите в къщи?


“Представяме ви невероятния комплект ножове Swiss Q, проектирани със странен вълнообразен дизайн, с който
храната пада почти мигновено”


Здравейте,

Ако обичате да готвите, то ще се влюбите в този странен комплект ножове!

Ето защо:

Swiss Q са изумителни ножове със странен вълнист дизайн и специално керамично покритие, което не се драска, не пуска отрови и почти нищо не залепва по тях.


С какво Swiss Q са различни 
от всички останали ножове, предлагани на пазара в момента?

Ножовете Swiss Q, режат като бръснач и почти нищо не залепва по тях, благодарение на странния си вълнообразен дизайн (резените падат почти мигновено, когато режете с тях)

Истината е, че независимо колко е остър един стоманен нож, е трудно да избегнете факта, че при рязане храната залепва по повърхността му.

Дори най-качественият готварски, стоманен нож е като магнит за продуктите и повечето резени просто полепват по острието, когато се ползва.

Това е и една от причините, които правят ножовете Swiss Q малко по-специални.

Първото нещо, което най-вероятно сте забелязали в ножовете Swiss Q е, че имат изключително странен дизайн с големи вълни по острието.

Това е направено с цел да се създава по-малко триене при рязане, за да може храната да се допира до по-малка част от  повърхността на ножа!

По-малко повърхност, означава по-малко триене при самото рязане и по-малко площ, по която да залепват продуктите.

С обикновения нож трябва да натискате силно и дори тогава кашкавалът често залепва по него.

С Swiss Q не е нужна почти никаква сила, натиск и напрягане и резените кашкавал падат почти мигновено, без да залепват по тях.

Това ги прави особено подходящи за рязане на меки продукти, като домати, сирене, кашкавал, варени зеленчуци, мезета, сурово или готвено месо… като с тях ще постигате чисти, гладки резени без особени усилия.

Ето какво получавате в комплекта Swiss Q:


Ножът на „ Главния готвач“33 см. Този готварски нож е подходящ за всякакви цели. Той е изключително здрав, с дълго острие и леко извит така, че с лекота да се люлее върху дъската за рязане и да се ползва за всякакви видове кълцане, рязане на резенчета, кубчета и на ситно. Този нож е моторът на всяка една кухня!


Универсален нож – 33 см . Универсалният нож е отличен за рязане на малки порции месо, плодове и зеленчуци. Произведен по същата технология и със същия стандарт за качество, този нож е подходящ за белене, изрязване, рязане на слайсове и кубчета.


Сатър – 33 см . Сатърът Swiss Q също е направен от неръждаема стомана със стилно, черно керамично покритие и с него ще вдъхвате респект в кухнята. Перфектен за всякакъв вид месо, дори и месо с кост. С него можете да транжирате, нарязвате, разчленявате месото на такива късове, че ще изглежда сякаш са приготвени от майстор месар.


Нож за белене – 20 см . И тъй като знаем, че в една кухня детайлите са от огромно значение, ви даваме и нож за белене Swiss Q. Това е малък нож, който е идеален за белене и други пипкави дейности – като чистене, рязане на ситнo и направата на малки украшения.


Елегантна кутия за съхранение - Всичко е много хубаво, но какъв е смисълът да ви дадем цялата тази колекция, ако нямате елегантна кутия, в която да я съхранявате. Кутия, която може да отворите пред близки и приятели, за да им покажете с гордост събраната колекция. Кутия, която да направи този комплект напълно завършен и подходящ за подарък на любим човек. Сега вече тази прекрасна колекция има завършен вид


Каква е цената на Swiss Q?

Ако влезете в някой готварски магазин, ще видите, че цената на един комплект започва от 80 лв. и то само ако са на разпродажба или са единствената останала бройка.

Swiss Q обаче няма да ви струват толкова

Целия комплект Swiss Q ще бъде ваш само за 54.95 лв, с ДДС, а инвестицията за него ще се изплати многократно за времето, в което ще ги ползвате.

Ако все пак, все още се колебаете, искаме да ви предложим етичен подкуп от наша страна, за да изпробвате ножовете Swiss Q:

БОНУС ПОДАРЪКОчила NO-TEARS
(оценен на 19.95 лв):

Тези от вас, които откликнат на поканата ни в следващите 20 мин (тъй като не можем да раздаваме подаръци цял ден) ще получат и очила No-Tears напълно безплатно.

Очилата „No-Tears“ са перфектни за всеки, който обича да готви, но не иска да рони сълзи всеки път, когато бели и реже лук. Те са много практичен готварски инструмент, който защитава очите ви от:

 • киселината на лука, която се отделя при рязане и белене
 • загрятата мазнина, която пръска от тигана при пържене
 • пушека, който излиза от вашата фурна или тенджера при печене
 • хвърчащи въглени и ръжени при правене на барбекю

С очилата „No-Tears“ ще забравите веднъж и завинаги за паренето и сълзенето на очите ви при готвене.

С този бонус целим да убием всякакви възможни колебания относно това дали да изпробвате ножовете Swiss Q.

Не само, че няма какво да губите, но на всичкото отгоре очилата “No Tears” ще останат за вас, дори да решите да върнете Swiss Q обратно за наша сметка. В най-лошия случай ще сте се сдобили с подарък на стойност 19.95 лв, само защото сте дали шанс и сте изпробвали Swiss Q. Без скрити условия и без глупости.

Ето Всичко, което получавате:

 • Swiss Q – комплект ножове с вълнист дизайн и керамично покритие ............(цена: 54.95 лв)
 • Очила "No Tears" – готварски инструмент, който защитава очите ви .............(цена: 19.95 лв)
 • 60 Дневен тест период – застраховка, че няма да останете разочаровани.....(безценно)

Обща стойност: 74.90 лв

Но ако откликнете на нашата покана в следващите 20 минути, ще получите всичко това само срещу 2 месечни вноски от по 27.50 лв с карта или 54.95 лв на куп с наложен платеж

И все пак, не е нужно да казвате „Да“ в момента. Нека си стиснем ръцете на „Може би“. Ще прецените дали да кажете „Да“ след като мине пробния период и имате възможност да видите резултата от продуктите сами.

Изберете подходящия за вас план и вземете своето решение тук:


Може да направите своя избор тук:


ПЛАЩАНЕ НА Куп
В Брой:

Крайна цена: 54.95 лв

54.95 лв

/веднъж

 • ТЕСТ ПЕРИОД - 60 дни
 • Плащане в брой: с наложен платеж на куриера
 • цялата сума от 54.95 лв
 • БОНУС: Очила "No Tears"