Вашата поръчка Специално предложение Обобщение на поръчка

ПОЗДРАВЛЕНИЯ {{customer_first_name}}! Вече сте собственик на Aero Knife, но защото сте вече наш клиент, искаме да ви направим еднократно предложение, което го няма никъде другаде в нашия сайт:

Добавете белачка Титан – с която ще намалите нервите и усилията за готвене на половина… И СПЕСТЕТЕ 3 лв. от крайната й цена + БОНУС ПОДАРЪК: Поставка, която превръща Титан в супер мощно мини ренде [на стойност 7 лв]

Представяме ви Титан – супер белачката с двупосочни микро-остриета, която ще намали времето и усилията ви за белене и подготовка на продуктите на половина.

Титан, обаче не е просто белачка. Това е многофункционален кухненски инструмент, който прави беленето и рязането на плодове, зеленчуци, твърди и меки продукти лесно, като детска игра.

Достатъчно е да плъзнете белачката към вас и обелката я няма – при това без излишен натиск! Ако плъзнете белачката в обратната посока получавате абсолютно същия ефект, благодарение на двупосочни остриета на Титан.

Именно тези две огледално разположение остриета правят Титан толкова специален. Тъй като те позволяват да белите еднакво добре, както при движения нагоре, така и при движения надолу.

По този начин белачката Титан е два пъти по-бърза от обикновените белачки, които захващат само в едната посока, сдъвкват обелката, неудобни са за пръстите и често изискват прилагането на сила, за да си свършат работата.

Това вече не е нужно!

С Титан може да белите по който и да било начин, в която и да е посока, независимо дали сте левичари или десничари и резултатът винаги ще е един и същ.

А лекотата, с която ще белите продуктите не може да се опише с думи – просто трябва да се усети. Без натиск, без сила!

Кликването върху "Да, ще се възползвам" автоматично ще добави този продукт към поръчката ви за 29.95 лв.
Потвърдете вашата добавка