Вашата поръчка Специално предложение Завършване на поръчка
Момент! Вземете Dicer Pro за 24.90лв (редовна цена 69.95 лв.)
Dicer Pro e система за рязане 5 в 1, която включва в себе си 5-те най-необходими приставки, за да нарязвате, надробявате и накълцвате продуктите за ястията с лекота и то за в пъти по-малко време, отколкото ви отнема обикновено.
Кликването върху "Да, ще се възползвам" автоматично ще добави този продукт към поръчката ви за 24.90 лв.
Представяме ви Dicer Pro
Dicer Pro е система за рязане 5 в 1, която включва в себе си 5-те най-необходими приставки, за да нарязвате, надробявате и накълцвате продуктите за ястията с лекота и то за в пъти по-малко време, отколкото ви отнема обикновено.

С Dicer Pro се работи изключително лесно – просто слагате желаната приставка и нарязвате за секунди точно толкова продукти, колкото са ви необходими – с абсолютно еднакви форма и размери.

Реално с тази система може да нарежете и лука, и морковите, и картофите за мусаката, а с това и доматите, краставиците и сиренето за салатата – без да губите излишно време в кухнята и без да капвате от умора!

Истината е, че Dicer Pro ще бъде може би най-добрият помощник, който някога сте имали в кухнята, просто защото той е специално създаден, за да реже килограми зеленчуци за минимално време и с много по-малко усилия, отколкото ако ги режете на ръка.

Така дори цяла торба с картофи няма да ви затрудни, защото ще ги нарежете по-бързо и лесно, отколкото ще ви коства да ги обелите.

Само си представете с колко повече свободно време и енергия ще разполагате след работа и то без да лишавате семейството си от вкусна и домашно приготвена храна.

Освен всичко друго обаче, Dicer Pro има общо 5 приставки с 6 различни функции:
Приставка за рязане на едри кубчета;
Приставка за рязане на ситни кубчета;
Приставка за настъргване, с която ще настъргвате всякакви плодове, зеленчуци и млечни продукти;
Приставка V-образно ренде, която разполага с 2 режима – 1 за рязане на тънки филийки и 1 за рязане на лентички;
Приставка за отделяне на белтък от жълтък
И преди да сте си помислили, че това е всичко, което Dicer Pro предлага, нека споменем и още една ключова функция – ваничката. Тя се намира точно под устройството за рязане, така че готовите продукти падат директно в нея – без да се разпиляват из цялата кухня.
Кликването върху "Да, ще се възползвам" автоматично ще добави този продукт към поръчката ви за 24.90 лв.