Обичате ли да готвите?

​“Представяме ви невероятния еко тиган, проектиран с изключително издържливо, хлъзгаво и незалепващо керамично покритие, което не отделя токсини дори при контакт с метал”

​Здравейте,

Ако обичате да готвите здравословно… то сме убедени, че ще се влюбите в този на пръв поглед грозен, зелен тиган.

Ето защо:

CERAMIC FRY PAN е изумителен еко тиган с алуминиева основа и специално керамично покритие, което не се драска, не пуска отрови и почти нищо не залепва по него.

Вече чувам как повечето от вас си казват „Пфф, да бе, да!?!“

​И, напълно разбираме скептицизма!

​Особено, като се има в предвид, че в България са предлагани какви ли не тигани с „незалепващо“ покритие, които едва ли не, могат да правят чудеса.

Така че напълно разбираме ако смятате, че този на пръв поглед грозноват, зелен тиган ще е поредната ала-бала-ница. За това и не искаме от вас да вярвате на сляпо на това, което ще ви споделим за този тиган.

Това, на което се надяваме, обаче, е да подтиснете скептицизма за няколко минути, докато се запознаете с доказателствата сами, за да имате възможност да вземете едно самостоятелно, информирано решение.

Ще Ви отнеме не повече от две-три минути, а ползите за Вас могат да бъдат огромни!

Като това:

  • ​Да готвите любимите си ястия здравословно, без да ползвате почти никаква или абсолютно никаква мазнина
  • ​Да плъзгате готовата храна направо по чиниите, без нищо да остава залепнало по тигана
  • ​Да почиствате тигана с лекота за нула време след всяко готвене.

С какво CERAMIC FRY PAN е различен от всички останали тигани, предлагани на пазара в момента?

​Ами като за начало, знаете ли какво е PFOA? PFOA е стандартно съкращение за перфлуороктанова киселина (Perfluorooctanoic acid).

Използва се в производствения процес на редица продукти, като тигани с незалепващи покрития, опаковки, подходящи за микровълнови фурни, някои текстилни изделия и др.

Без да навлизаме в излишни подробности, PFOA не трябва да попада в храната докато готвим, защото е опасен токсин за хората и е изключително вреден за здравето.

Може би сте чували как от едно време хората казват, че не е хубаво да се разбърква с метални прибори, докато готвим и че не трябва да търкаме тиганите с метал, защото се отделят токсини, които тровят храната. Е, PFOA е точно този токсин, който ни трови!

Именно това е най-важното нещо, което отличава CERAMIC FRY PAN от повечето тигани с незалепващо покритие.

Да, всички знаем, че храната не залепва по керамичните повърхности и няма нищо вълшебно в това, то си е чисто и просто физика.
​Но по-важното е, че CERAMIC FRY PAN е направен по иновативна технология, благодарение на която в CERAMIC FRY PAN няма грам наличие на PFOA  и многократните тестове показват, че с него не се отделят никакви токсини по време на готвене.

Това на практика означава, че с този незалепващ, керамичен, ЕКО тиган може да приготвяте любимите си рецепти не само бързо и без особени усилия…но и абсолютно здравословно. А почистването след това си е направо детска игра.

​Всъщност, идеята на CERAMIC FRY PAN е доста простичка и ефективна.

​При направата му са комбинирани алуминиева основа (която е устойчива на изключително високи температури), керамично еко покритие (по което храната на практика се плъзга) и ергономична дръжка (която не се загрява при готвене).

Ето само някои от нещата, които правят CERAMIC FRY PAN толкова специален:

  • ​Може да варите, пържете, печете, задушавате без проблем, като Вие решавате дали да ползвате някаква мазнина въобще.
  • ​Храната не полепва по тигана, дори да я загорите, което просто означава, че повече няма да Ви се налага да търкате здраво тигана след всяко готвене.
  • Ако случайно загорите храната в тигана, няма проблем. Достатъчно е малко вода и загорената храна, ще се плъзне по керамичното покритие като шайба на лед
  • ​Благодарение на алуминиевата си основа CERAMIC FRY PAN издържа на изключително високи температури, което означава, че спокойно може да фламбирате с него или да го прехвърляте от тигана във фурната и така да приготвяте всичките си ястия с значително по-малко усилия.
  • ​За изработката на CERAMIC FRY PAN се използва иновативна технология, която не само създава изключително издържлива, хлъзгава, незалепваща повърхност…но и която не съдържа вредни PFOA токсини
  • Размери на тигана: Диаметър 26 см, дълбочина на тигана 5 см, дължина на дръжката 18 см.

Колко струва?

​Цената на CERAMIC FRY PAN е 67 лв с ддс плюс 4 лв за доставка. Но ако поръчате докато върви кампанията ни във фейсбук, може да вземете тигана CERAMIC FRY PAN на промоционална цена от 47 лв плюс 4 лв доставка. Така спестявате 20 лв от стойността на тигана.

Ако тиганът не отговаря на очакванията ви, може да си поискате парите обратно в срок от 90 дни, като ние възстановяваме сумата похарчена за него без разходите за транспорт (47 лв в случaя) и без да Ви задаваме излишни въпроси. Ако не сте доволни, просто Ви връщаме парите…Вашата дума е достатъчна за нас.

Може и да отворите пратката преди да я заплатите, за да се уверите, че получавате това, което сте си поръчали.

​Ако намирате това предложение за изгодно

​Ето как може да поръчате:

Лесно е!

Просто натиснете линка по-долу и попълнете опростената форма за поръчка, за да знаем къде да Ви го изпратим.


Напомняме ви, че отстъпката е валидна докато тече кампанията ни във фейсбук, което на практика означава до изчерпване на количествата.

Също така трябва да знаете, че обработваме поръчките по реда, в който пристигнат при нас, така че ако искате да Ви запазим CERAMIC FRY PAN на тази цена, направете своята заявка още сега, преди някой да Ви е изпреварил.

​​Благодарим за вниманието.

Поздрави,
екипът на GotvisLubov.com
[email protected]
02/49-29-309