ЕДНОКРАТНА ВЪЗМОЖНОСТ! Вземете квадратния тиган Copper Chef 5-в-1 днес - само за частица от това, което повечето хора плащат за него...

Подробностите са на тази страница!

1
СТЪПКА 1:
Данни за клиент
2
СТЪПКА 2:
Какво количество желаете?

Данни за клиент

Полетата отбелязани с * са задължителни

Адрес за доставка

Офис на Еконт за доставка

Информация за поръчка

Общо

Продукт
Общо
Общо 0.00лв.
Общо 0.00лв.


Представяме ви Copper Chef – тиганът, обединяващ в себе си почти всички съдове за готвене, от които има нужда в една кухня.

Това е Копър Шеф и специалното на този тиган е, че е квадратен - което му дава 25% по-голям капацитет от кръглите тигани.

Освен това, Копър Шеф разполага с високи стени и вместимост от 5.5 литра, благодарение на което може да върши същите функции като тенджера и тава за печене едновременно.

Всичко това на практика означава, че с него може да готвите както на котлон, така и на фурна - без да трябва да сменяте съдовете.

И най-хубавото е, че така си спестявате миенето и търкането на няколко съда след готвене... просто защото ще готвите само с него, а той се почиства супер лесно.

Като добавим и факта, че разполага с две допълнителни приставки за пържене, печене, варене и задушаване... става така, че Копър Шеф на практика обединява 5 уреда в себе си - тиган, тава за печене, тенджера, фритюрник, уок тиган и малък мултикукър.

Copper Chef може да:


Тайната на Copper Chef се крие в две неща:

Материал:

Алуминиевото ядро на Copper Chef осигурява изключително добра топлопроводимост, което означава, че храната се готви равномерно навсякъде.

Кръглата плоча от неръждаема стомана на дъното се загрява и разпределя топлината еднакво по целия тиган. Това предотвратява образуването на „горещи точки“, като същевременно задържа топлината за по-дълго.

Покритието е от специална не залепваща технологична керамика, което означава, че може да се готви почти без никаква мазнина. Това прави храната по-здравословна, а почистването много по-лесно и бързо (достатъчно е само хартиена кърпа и при нужда измиване с вода и сапун).

Материалът позволява нагряване до 450°, което означава, че с него може да се готви на всякакви уреди. Напълно достатъчно е просто да преместите тигана с храната от котлона във фурната, за да я запечете.

Дизайн:

Copper Chef е квадратен, с дължина на страната 24 см, а дълбочината му е 9 см. Това осигурява вместимост от 5.5 l, благодарение на която наведнъж може да се готви много по-голямо количество храна. Copper Chef е подходящ за всеки вид печка.

Тиганът има една стоманена ръкохватка от само охлаждащ се метал и дръжка с дължина 20 см. Това го прави удобен за захващане, когато го местите от котлона във фурната например.

Copper Chef е с толкова добър външен вид, че храната може да се сервира направо в него. Така безупречно сготвените ястия ще очароват гостите не само с вкуса си, но и с поднасянето.


Но това не е всичко!

Към Копър Шеф вървят 3 безплатни бонуса:

Безплатен бонус 1: Стъклен капак, с който да покривате храната по време и след приготвянето й

Безплатен бонус 2Кошница 2 в 1, с която може да пържите лесно и с по-малко количество мазнина в храната, както и да я използвате за изцеждане и варене на паста.

Безплатен бонус 3: Решетка за печене и готвене на пара.

Дилемата, пред която сме изправени и възможността, която създава тя за вас:

В общи линии изправени сме пред дилема, която създава интересна възможност за вас. Дилемата ни е следната:

Миналата година пуснахме квадратния тиган Copper Chef в продажба и се оказа, че има повече интерес към него, отколкото можехме да обслужим. В крайна сметка, бройките ни свършиха много преди края на годината и дори ни се наложи да отказваме заявки.

Последваха запитвaния кога ще правим ново зареждане, но за жалост докато договорим по – добри условия с производителя, мина време.

Ето защо решихме тази година да се подготвим подобаващо за зимното време и празниците.

Проблемът за нас, обаче е, че продуктът не е евтин (хубавите неща рядко са) и ни струва не малка инвестиция да вземем повече бройки и да ги държим на склад. От друга страна... повече бройки означава, че ще договорим по-добри цени.

Тази дилема създава следната възможност за вас:

Ако съберем достатъчно желаещи за предварителна заявка на този продукт, ще заредим повече бройки, ще вземем по-добра цена за него и всички тези спестявания ще ги дадем на вас.

Ще трябва да изчакате седмица до 10 дни, за да ви го доставим, но ще ви дадем страхотна отстъпка (гарантираме ви, че няма да го намерите никъде в България на тази цена или ще покрием разликата) + ще ви дадем бонус подарък на стойност 20 лв към него.

Не е нужно да заплащате предварително! Просто попълнете формата за заявка и ще се свържем с вас по телефона да уточним подробностите. Имайте в предвид, че задължително ще прозвъним всички заявки, за да отсеем сериозните. В крайна сметка ние ще финансираме цялото начинание и ще ви го доставим до посочен от вас адрес, така че искаме да си имаме работа със сериозни хора

Какво ви предлагаме:

Най-ниската цена, на която предлагахме тиганът Copper Chef миналата година беше 149,95 лв. с ДДС + 4 лв доставка.

Ако направите предварителна заявка сега, обаче, ще ви дадем дистрибуторска отстъпка от цели 35% и цената за вас ще бъде 97 лв (спестявате 53 лв) + ще ви дадем бонус подарък на стойност 20 лв.

Заплащането се случва чак когато получите продукта на посочения от вас адрес (или офис на куриер) и разбира се ще имате възможност да отворите пратката преди да заплатите за нея.

Също така застраховаме вашата покупка с 60 дни тест период, така че по никакъв начин не рискувате да остане разочаровани. Или се влюбвате в този продукт или ви връщаме парите за него обратно!

Освен всичко друго гарантираме най-ниска цена на този продукт в България в рамките на 100 дни. Това означава, че ако намерите същия продукт да се предлага в България на по-ниска цена, ще ви върнем разликата.

Ако проявявате интерес към нашето предложение, може да направите своята заявка тук:

Какво може да направи за вас
тиганът Copper Chef?

Обединява 5 уреда в себе си (5-в-1)

С Copper Chef ще може да печете, пържите, варите, задушавате, сотирате. Това означава, че каквото и ястие да сте решили да приготвите вече няма да прехвърляте храната в друг съд, защото Copper Chef обединява 5 уреда в себе си.

Готвите всичко в един съд!

Когато готвите с Copper Chef, започвате и завършвате ястието само в един съд. Така например, може да запържите зеленчуците и заготовките на котлон, след което да добавите нужните съставки и да запечете директно във фурната - без да е необходимо да прехвърляте от един съд в друг и без да си усложнявате живота.

Освобождава ви място в кухнята и спестява от миене:

Спестява миенето и търкането на тигани, тенджери и тави след готвене първо, защото Copper Chef е с незалепващо керамично покритие... и второ, защото върши функциите на 5 различни уреда!

Има 25% по – голям капацитет

Тиганът е квадратен, което му дава близо 25% по – голям капацитет от обикновените кръгли тави и тигани (4 литра вместимост с високи стени) и няма да ви се налага да използвате още един съд, когато искате да сготвите повече порции

Бързо и равномерно готвене:

Copper Chef има високи топлопроводими стени + индукционна плоча от неръждаема стомана, която бързо и равномерно разпределя топлината по цялата площ на тигана, което означава че ястието ви ще бъде винаги добре сготвено.

БОНУС ПОДАРЪК:
Комплект белачка Титан + мини ренде (на стойност 20лв)

Ако обичате готвенето, но ненавиждате беленето, рязането и подготвянето на продуктите за всяко ястие... то този подарък силно ще ви развълнува.

Титан е супер белачка с двупосочни микро-остриета, които позволяват да белите еднакво добре, както при движения нагоре, така и при движения надолу.

По този начин белачката Титан е два пъти по-бърза от обикновените белачки, които захващат само в едната посока, сдъвкват обелката, неудобни са за пръстите и често изискват стискане и сила, за да си свършат работата.

Това според нас е и най-логичното допълнение към тигана Copper Chef. Така не само ще може да пестите време от миене на съдове след готвене... но и от подготовката на продуктите преди това.


С вашата предварителна заявка за тиганът Copper Chef, ще получите комплекта белачка Титан + мини ренде напълно БЕЗПЛАТНО... като подарък! (цена на сайта ни 19.95 лв)

"Стига да може да държите Титан с два пръста, няма да има зеленчук, който да ви се опре."

  • Бели в двете посоки - двупосочно острие позволявате да белите в двете посоки и да спестявате двойно повече време (подходяща за левичари и десничари)
  • Не е нужен излишен натиск, сила или прецизност - лекотата, с която ще белите продуктите не може да се опише с думи - просто трябва да се усети. Без натиск, без сила!
  • Бели твърди и меки продукти с лекота - успешно тествана върху мек домат, тиква, ананас и дори дървесина