Бихте ли се осмелили да направите палачинки без дори една капчица мазнина в тигана?

Инструментът, който ще намали миенето на ТАВИ, ТЕНДЖЕРИ И ТИГАНИ на половина


Почти невъзможно е една кухня да изглежда безупречно, защото винаги има по някоя тава, тиган или тенджера, останала за миене от предния ден.

Причината се крие в това, че повечето съдове, които имаме в кухнята си, са не само обемни, но и специализирани за употреба само с един уред.

Това означава, че дори за едно просто ястие, като макарони със сирене например, са необходими поне 2 различни съда за готвене. Именно затова след вечеря в мивката често има по някой тиган, тенджера или тава.

За тях почти никога не остава време, особено ако са мазни или загорели. Затова обикновено ги накисваме и оставяме за миене на следващия ден.

Ето защо приготвянето на храната и поддържането на кухнята биха отнемали по-малко време и усилия, ако за всяко ястие използваме само един съд, в който да правим почти всичко: от варене и пържене, до печене, задушаване, паниране и т.н.


Представяме ви Copper Chef – тиганът, обединяващ в себе си почти всички съдове за готвене, от които има нужда в една кухня.

Това е Копър Шеф и специалното на този тиган е, че е квадратен - което му дава 25% по-голям капацитет от кръглите тигани.

Освен това, Копър Шеф разполага с високи стени и вместимост от 5.5 литра, благодарение на което може да върши същите функции като тенджера и тава за печене едновременно.

Всичко това на практика означава, че с него може да готвите както на котлон, така и на фурна - без да трябва да сменяте съдовете.

И най-хубавото е, че така си спестявате миенето и търкането на няколко съда след готвене... просто защото ще готвите само с него, а той се почиства супер лесно.

Като добавим и факта, че разполага с две допълнителни приставки за пържене, печене, варене и задушаване... става така, че Копър Шеф на практика обединява 5 уреда в себе си - тиган, тава за печене, тенджера, фритюрник, уок тиган и малък мултикукър.

Имайте предвид, че с Copper Chef в кухнята ви, останалите тави и тигани ще хванат паяжина, понеже с него можете да:

 • Пържите
 • Сотирате
 • Задушавате
 • Фламбирате
 • Запичате във фурната
 • И много други...

Освен това той работи с всички видове котлони:

 • Електрически
 • Газов
 • Керамичен
 • Индукционен
 • И дори във фурната!

Тайната на Copper Chef се крие в две неща:

Материал:

Алуминият има коефициент на топлопроводимост 230 W/(m.K). Това означава, че се загрява толкова бързо и равномерно, така че храната да се готви максимално еднакво и добре навсякъде.

Всъщност алуминият има 10 пъти по-добра топлопроводимост от титана (22 W/(m.K)), от който са направени ядрата на повечето обикновени тигани, както и 4 пъти по-голяма от тази на чугунените с 56 W/(m.K).

Всъщност когато става въпрос за тигани, керамичното покритие е едно от най-добрите, тъй като се прави на глинена основа, не отделя вредни вещества при загряване и се захабява много по-бавно от останалите материали.

Кръглата плоча от неръждаема стомана на дъното се загрява и разпределя топлината еднакво по целия тиган. Това предотвратява образуването на „горещи точки“, като същевременно задържа топлината за по-дълго.

Покритието е от специална не залепваща технологична керамика, което означава, че може да се готви почти без никаква мазнина. Това прави храната по-здравословна, а почистването много по-лесно и бързо (достатъчно е само хартиена кърпа и при нужда измиване с вода и сапун).

Материалът позволява нагряване до 450°, което означава, че с него може да се готви на всякакви уреди. Напълно достатъчно е просто да преместите тигана с храната от котлона във фурната, за да я запечете.

Дизайн:

Copper Chef е квадратен, с дължина на страната 24 см, а дълбочината му е 9 см. Това осигурява вместимост от 5.5 l, благодарение на която наведнъж може да се готви много по-голямо количество храна. Copper Chef е подходящ за всеки вид печка.

Тиганът има една стоманена ръкохватка от само охлаждащ се метал и дръжка с дължина 20 см. Това го прави удобен за захващане, когато го местите от котлона във фурната например.

Copper Chef е с толкова добър външен вид, че храната може да се сервира направо в него. Така безупречно сготвените ястия ще очароват гостите не само с вкуса си, но и с поднасянето.


Ето какво различава Copper Chef от всички останали тигани, които някога сте ползвали:

 • Ще си спестите времето и нервите, които обикновено прекарвате в киснене и търкане на мазните и загорели тави и тигани и тенджери. Понеже с Copper Chef храната не залепва и не загаря, дори и да готвите без грам мазнина (тайната се крие в специалното керамично покритие с технология Cerami-Tech);
 • С Copper Chef ще може да печете, пържите, варите, задушавате, сотирате. Това означава, че каквото и ястие да сте решили да приготвите вече няма да прехвърляте храната в друг съд, защото Copper Chef обединява 5 уреда в себе си.
 • Ще се справяте почти безупречно дори и с най-кошмарните храни като пържена риба, яйца на очи или кашкавал пане. Дори палачинките ще ви станат любими, понеже няма да ви изкарват извън нерви, като залепват по сто пъти;
 • Освен това с тигана ще можете да готвите здравословно и икономично за вас и семейството ви – без да приемате „скрити“ калории с олиото за готвене, понеже не залепващото покритие действа като смазка;
 • Вече няма да ви се иска да потънете в земята от срам, заради това, че някой от гостите ви е получил сурова храна, а друг пък има прегоряла в чинията, понеже яденето ще се готви еднакво и равномерно навсякъде...
 • Освен това ще си спестите и немалко време и ток за загряване на съда и храната, понеже те вече ще са топли и реално яденето ще си се готви, докато местите тигана от котлона във фурната;
 • С негова помощ ще изненадвате гостите си с кулинарни умения, понеже в него може дори и да фламбирате (тиганът издържа нагряване до 450 градуса);
 • Тиганът е квадратен, което му дава близо 25% по – голям капацитет от обикновените кръгли тави и тигани (5.5 литра вместимост с високи стени) и няма да ви се налага да използвате още един съд, когато искате да сготвите повече порции
 • И не на последно място Copper Chef е напълно безопасен за вашето здраве и това на семейството ви, тъй като не съдържа токсични вещества като тефлоновите тигани (като PFOA, PTFE и PFOS).

Но това не е всичко!

Към Копър Шеф вървят 3 безплатни бонуса:

Безплатен бонус 1:

Стъклен капак, с който да покривате храната по време и след приготвянето й

Стъклен капак, с който да покривате храната по време и след приготвянето й

Безплатен бонус 2:

Кошница 2 в 1, с която може да пържите лесно и с по-малко количество мазнина в храната, както и да я използвате за изцеждане и варене на паста.

Безплатен бонус 3:

Решетка за печене и готвене на пара.

Дилемата, пред която сме изправени и възможността, която създава тя за вас:

В общи линии изправени сме пред дилема, която създава интересна възможност за вас. Дилемата ни е следната:

Миналата година пуснахме квадратния тиган Copper Chef в продажба и се оказа, че има повече интерес към него, отколкото можехме да обслужим. В крайна сметка, бройките ни свършиха много преди края на годината и дори ни се наложи да отказваме заявки.

Последваха запитвaния кога ще правим ново зареждане, но за жалост докато договорим по – добри условия с производителя, мина време.

Ето защо решихме тази година да се подготвим подобаващо за зимното време и празниците.

Проблемът за нас, обаче е, че продуктът не е евтин (хубавите неща рядко са) и ни струва не малка инвестиция да вземем повече бройки и да ги държим на склад. От друга страна... повече бройки означава, че ще договорим по-добри цени.

Тази дилема създава следната възможност за вас:

Ако съберем достатъчно желаещи за предварителна заявка на този продукт, ще заредим повече бройки, ще вземем по-добра цена за него и всички тези спестявания ще ги дадем на вас.

Ще трябва да изчакате седмица до 10 дни, за да ви го доставим, но ще ви дадем страхотна отстъпка (гарантираме ви, че няма да го намерите никъде в България на тази цена или ще покрием разликата) + ще ви дадем бонус подарък на стойност 20 лв към него.

Не е нужно да заплащате предварително! Просто попълнете формата за заявка и ще се свържем с вас по телефона да уточним подробностите. Имайте в предвид, че задължително ще прозвъним всички заявки, за да отсеем сериозните. В крайна сметка ние ще финансираме цялото начинание и ще ви го доставим до посочен от вас адрес, така че искаме да си имаме работа със сериозни хора

Какво ви предлагаме:

Най-ниската цена, на която предлагахме тиганът Copper Chef миналата година беше 149,95 лв. с ДДС + 4 лв доставка.

Ако направите предварителна заявка сега, обаче, ще ви дадем дистрибуторска отстъпка от цели 35% и цената за вас ще бъде 97 лв (спестявате 53 лв) + ще ви дадем бонус подарък на стойност 20 лв.

Заплащането се случва чак когато получите продукта на посочения от вас адрес (или офис на куриер) и разбира се ще имате възможност да отворите пратката преди да заплатите за нея.

Също така застраховаме вашата покупка с 60 дни тест период, така че по никакъв начин не рискувате да остане разочаровани. Или се влюбвате в този продукт или ви връщаме парите за него обратно!

Освен всичко друго гарантираме най-ниска цена на този продукт в България в рамките на 100 дни. Това означава, че ако намерите същия продукт да се предлага в България на по-ниска цена, ще ви върнем разликата.

Ако проявявате интерес към нашето предложение, може да направите своята заявка тук:

БОНУС ПОДАРЪК:
Комплект белачка Титан + мини ренде (на стойност 20лв)

Ако обичате готвенето, но ненавиждате беленето, рязането и подготвянето на продуктите за всяко ястие... то този подарък силно ще ви развълнува.

Титан е супер белачка с двупосочни микро-остриета, които позволяват да белите еднакво добре, както при движения нагоре, така и при движения надолу.

По този начин белачката Титан е два пъти по-бърза от обикновените белачки, които захващат само в едната посока, сдъвкват обелката, неудобни са за пръстите и често изискват стискане и сила, за да си свършат работата.

Това според нас е и най-логичното допълнение към тигана Copper Chef. Така не само ще може да пестите време от миене на съдове след готвене... но и от подготовката на продуктите преди това.


С вашата предварителна заявка за тиганът Copper Chef, ще получите комплекта белачка Титан + мини ренде напълно БЕЗПЛАТНО... като подарък! (цена на сайта ни 19.95 лв)

"Стига да може да държите Титан с два пръста, няма да има зеленчук, който да ви се опре."

 • Бели в двете посоки - двупосочно острие позволявате да белите в двете посоки и да спестявате двойно повече време (подходяща за левичари и десничари)
 • Не е нужен излишен натиск, сила или прецизност - лекотата, с която ще белите продуктите не може да се опише с думи - просто трябва да се усети. Без натиск, без сила!
 • Бели твърди и меки продукти с лекота - успешно тествана върху мек домат, тиква, ананас и дори дървесина