Представяме ви Белачка Titan
Инструментът, който ще намали времето ви за белене на половина

  • Двупосочно острие - позволявате да белите в двете посоки и да спестявате двойно повече време
  • Микро-остриета - които се впиват при допир и премахват най-тънкия слой обелка
  • Бели твърди и меки продукти с лекота - успешно тествана върху мек домат, тиква, ананас и дори дървесина
  • Реже на тънки резенчета и филийки- перфектна за тиквички по гръцки или за хрупкав картофен чипс

Белачка Titan

Представяме ви Титан - супер белачката с двупосочни микро-остриета, която ще намали времето и усилията ви за белене и подготовка на продуктите на половина.

Титан, обаче не е просто белачка. Това е многофункционален кухненски инструмент, който прави беленето и рязането на плодове, зеленчуци, твърди и меки продукти лесно, като детска игра.

Достатъчно е да плъзнете белачката към вас и обелката я няма – при това без излишен натиск! Ако плъзнете белачката в обратната посока получавате абсолютно същия ефект, благодарение на двупосочни остриета на Титан.

Именно тези две огледално разположение остриета правят Титан толкова специален. Тъй като те позволяват да белите еднакво добре, както при движения нагоре, така и при движения надолу.

По този начин белачката Титан е два пъти по-бърза от обикновените белачки, които захващат само в едната посока, сдъвкват обелката, неудобни са за пръстите и често изискват прилагането на сила, за да си свършат работата.

Това вече не е нужно!

С Титан може да белите по който и да било начин, в която и да е посока, независимо дали сте левичари или десничари и резултатът винаги ще е един и същ.

А лекотата, с която ще белите продуктите не може да се опише с думи - просто трябва да се усети. Без натиск, без сила!

Какво казват хората:

БОНУС ПОДАРЪК:

Поставка, която превръща Титан в супер мощно мини ренде [на стойност 7 лв]

Ако направите своята заявка в следващите 10 мин. (тъй като не можем да раздаваме подаръци цял ден) ще ви дадем и поставката ренде като подарък.

Тази поставка е оценена на 7 лв, но като поръчате Титан сега, ще я получите безплатно, като бонус.

С поставката-ренде можете да режете краставици, домати и моркови за салата, лук без сълзи и всичко това без да трябва да гледате и без ръцете ви да стигат до острието.

Просто поставете белачката в поставката и получавате супер бързо ренде, с което удобно може да нарежете картофите на тънки като вестник парченца за домашен чипс или просто на равни, дебели резени за картофи соте.

Това означава, че като поръчате сега ще получите комплект белачка Титан плюс поставката-ренде на обща стойност 26.95 лв, само за 19.95 лв (доставката до всяка точка на България е 4 лв)

Титан е направен от 100% неръждаема стомана, не ръждясва и не се захабява, почти невъзможно е да се счупи, което означава, че може да го ползвате всеки ден с години наред, без остриетата да се захабят или затъпят.

Само си представете каква прекрасна работа ще ви свърши белачката Титан през годините и колко често ще я ползвате.

Истината е, че няма как да не я ползвате при всяко готвене, просто защото ще ви улесни живота в кухнята драстично, ще намали времето ви за подготовка на продуктите на половина и така ще ви даде възможност да се насладите на истински приятната част от готвенето – самото готвене!

Ето как може да се възползвате:

Ако предложението ви допада, възползвайте се! След няколко дни вече няма да имате тази възможност и ще ви хване яд, че сте изпуснали момента. Лесно е да поръчате белачка Titan. Просто натиснете бутона, попълнете формата за поръчка и до ден-два ще бъде при вас.

Благодарим ви за вниманието!


Поздрави,

Екипът на naidobriteoferti.bg

[email protected]

02/49-29-309

  • Двупосочно острие - позволявате да белите в двете посоки и да спестявате двойно повече време
  • Микро-остриета - които се впиват при допир и премахват най-тънкия слой обелка
  • Бели твърди и меки продукти с лекота - успешно тествана върху мек домат, тиква, ананас и дори дървесина
  • Реже на тънки резенчета и филийки- перфектна за тиквички по гръцки или за хрупкав картофен чипс

60 ДНИ ТЕСТ ПЕРИОД

Даваме ви 60 дни време да прецените дали инвестицията в Titan си струва парите. Ако за този период не сте напълно убедени, че Titan ви спестява много повече, отколкото сте платили за него - просто ни кажете и ще ви върнем парите обратно! Без въпроси и без увъртания.