О​бичате да готвите,
но ви дразни беленето и подготовката
на продуктите за всяко ястие?

 • Двупосочно острие - позволявате да белите в двете посоки и да спестявате двойно повече време
 • Микро-остриета - които се впиват при допир и премахват най-тънкия слой обелка
 • Бели твърди и меки продукти с лекота - успешно тествана върху мек домат, тиква, ананас и дори дървесина
 • Реже на тънки резенчета и филийки- перфектна за тиквички по гръцки или за хрупкав картофен чипс

​Искате да намалите времето и усилията за белене​
на продуктите за всяко ястие на половина?

Здравейте,

Ако обичате готвенето, но ненавиждате беленето, рязането и подготвянето на продуктите за всяко ястие...то сме убедени, че следващите редове силно ще ви развълнуват.

Ето защо:

Нека си го кажем направо! Всеки, който обича да готви, се наслаждава на приятната част – готвенето... но кой си пада по беленето, рязането и подготовката на продуктите?

В крайна сметка, това не само е най-време-поглъщащата част от готвенето, но често е досадно, трудно и на моменти дори дразнещо! (особено ако не разполагате с подходящите кухненски инструменти)

Как бихте реагирали, обаче, ако ви кажем, че има изключително простичък инструмент, който ще намали времето ви прекарано в подготвяне на продуктите за готвене на половина?

Не само това, но този инструмент е толкова лесен и приятен за работа, че дори няма да ви прави впечатление, че го ползвате ежедневно.

Представяме ви белачка​ Титан

Титан е невероятен, многофункционален кухненски уред, който прави беленето и рязането на плодове и зеленчуци лесно, като детска игра.

С него може да режете на кръгчета, на филийки и да белите картофи, моркови, тиквички, тикви, лук, домати, краставици, зеле и на практика почти всички плодове и зеленчуци, за които може да се сетите.

Достатъчно е да плъзнете белачката към вас и обелката я няма – при това без почти никаква съпротива!

Ако плъзнете белачката в обратната посока получавате абсолютно същия ефект, тъй като остриетата са двупосочни и работят еднакво добре, както нагоре, така и надолу.

По който и да било начин, в която и да е посока, за левичари или за десничари... просто плъзнете белачката и ще премахнете обелката с лекота. Това е!

Двойното острие на Титан е достатъчно силно да настърже дървесина и същевременно достатъчно деликатно, за да обели мек домат.

Благодарение на микро остриетата от неръждаема стомана и специалния дизайн, с белачката Титан

можете без проблем:

 • Да белите и настъргвате зеле и моркови за салати
 • Да настъргвате зеленчуци за китайски ястие.
 • Да режете на тънки филийки за гръцки тиквички или картофен чипс.
 • Да белите с лекота твърди продукти, като тикви, ананас и др.
 • Да белите и режете лук без сълзи.
 • Да белите картофите два пъти по-бързо, без проблем
 • Да белите краставици и домати без почти никакви усилия.
 • Да нарязвате меки сирена на тънки резенчета, и да настъргвате твърдите сирена за топинг
 • Можете дори да настържете шоколад за десерти.
 • И това са само малка част от нещата, за които може да ползвате Титан в кухнята,

​Белачката Титан е различна от всяка белачка,която сте виждали до момента (Ето защо)

Титан е проектиран с множество микро-остриета от неръждаема стомана, които се захващат мигновено за продуктите още с първия допир и се плъзгат меко по дължината им – без да сдъвква обелката и без да изисква излишен натиск.

Тайната е в симетричните микро остриета, които работят еднакво добре и в двете посоки – както при движение нагоре, така и при движение надолу.

По този начин белачката Титан е два пъти по-бърза от обикновените белачки, които захващат само в едната посока, сдъвкват обелката, неудобни са за пръстите и често изискват прилагането на сила, за да си свършат работата.

Това, което не може да се види с просто око е лекотата, с която Титан премахва обелките на плодове и зеленчуци. Няма как да се опише с думи, трябва просто да се усети!

Не е нужен излишен натиск, сила или прецизност

Без значение дали става въпрос за меки продукти, като домати, плодове и кашкавал, или твърди продукти като картофи, краставици и моркови… белачката Титан бели и реже безотказно.

Просто я плъзнете по повърхността на продукта и ще видите как тънък слой обелка се отделя от него, все едно режете масло. Толкова е лесно, че дори и дете може да се справи. А безопасната и удобна дръжка прави ползването на белачката Титан не само лесно, но и щадящо за ръцете.

Това вероятно е най-добрия и простичък кухненски уред, който някога ще ползвате, просто защото ще ви се налага да го ползвате за почти всяко готвене, освен това работи зашеметяващо и ще ви спестява време, нерви и усилия…всеки път!

Как може да се сдобиете с Титан
и колко струва?

Цената на една белачка Титан е 19.95 лв + 4 лв доставка, но ако я поръчате в следващите 20 минути (все пак не можем да раздаваме подаръци цял ден) ще включим и поставката-ренде (оценена на 7 лв) напълно безплатно към нея, като подарък.

Просто поставете белачката в поставката и получавате супер бързо ренде, с което удобно може да нарежете картофите на тънки като вестник парченца за домашен чипс или просто на равни, дебели резени за картофи соте.


С приставката режете краставици, домати и моркови за салата, лук без сълзи и всичко това без да трябва да гледате и без ръцете ви да стигат до острието.

​​Това означава, че като поръчате сега ще получите комплект белачка Титан плюс поставката-ренде на обща стойност 26.95 лв, само за 19.95 лв (доставката до всяка точка на България е 4 лв)


Титан е направен от 100% неръждаема стомана, не ръждясва и не се захабява, почти невъзможно е да се счупи, което означава, че може да го ползвате всеки ден с години наред, без остриетата да се захабят или затъпят.


Само си представете каква прекрасна работа ще ви свърши белачката Титан през годините, независимо колко често готвите! Така например, дори да готвите само 1-2 пъти в седмицата, за годините в които ще я ползвате в кухнята, ще ви излезне по-малко от 1 стотинка на готвене за тази цена!


Една стотинка, която ще ви спести излишните нерви и ще ви спести допълнително 5-10 мин от всяко готвене. Колко често имате възможност да си купите 10 мин време за 1 стотинка? Какво да ви кажа, тази белачка просто си струва!


И истината е, че няма как да не я ползвате при всяко готвене, просто защото ще ви улесни живота в кухнята драстично, ще намали времето ви за подготовка на продуктите на половина и така ще ви даде възможност да се насладите на истински приятната част от готвенето – самото готвене!

Но моля ви, не ни се доверявайте
на сляпо

С нашата 60 дневна гаранция за връщане на парите може първо да пробвате белачката Титан и едва след това да решите дали желаете да я задържите. Убедени сме, че още с първото ползване ще се влюбите в нея, но въпреки това разполагате с цели два месеца, за да вземете своето решение.


Ако не сте толкова впечатлени от белачката Титан, колкото сме ние, ще ви върнем парите за нея. В действителност нямате нищо за губене, освен разбира се възможността да се сдобиете с най-смайващата белачка, която някога сте виждали.


Белачката Титан не се предлага по магазините и няма да я видите в големите вериги супермаркети, за това запознайте се с нашето предложение и ако желаете, може да се възползвате от него, преди да са се изчерпали количествата.

Какво казват хората:

Ето как може да се възползвате:

Ако предложението ви допада, възползвайте се! След няколко дни вече няма да имате тази възможност и ще ви хване яд, че сте изпуснали момента. Лесно е да поръчате белачка Titan. Просто натиснете бутона, попълнете формата за поръчка и до ден-два ще бъде при вас.

Благодарим ви за вниманието!


Поздрави,

Екипът на ​gotvisliubov.​com

[email protected]​gotvisliubov.​com

02/49-29-309

 • Двупосочно острие - позволявате да белите в двете посоки и да спестявате двойно повече време
 • Микро-остриета - които се впиват при допир и премахват най-тънкия слой обелка
 • Бели твърди и меки продукти с лекота - успешно тествана върху мек домат, тиква, ананас и дори дървесина
 • Реже на тънки резенчета и филийки- перфектна за тиквички по гръцки или за хрупкав картофен чипс

60 ДНИ ТЕСТ ПЕРИОД

Даваме ви 60 дни време да прецените дали инвестицията в Titan си струва парите. Ако за този период не сте напълно убедени, че Titan ви спестява много повече, отколкото сте платили за него - просто ни кажете и ще ви върнем парите обратно! Без въпроси и без увъртания.